petek, 2. februar 2018

Odlična darila za dan žena po ugodnih cenah

Dan žena se naglo bliža. 8. marec bo kmalu tu, kar pomeni, da je sedaj idealni čas za nakup primernega darila za vašo boljšo polovico.  Gotovo imate veliko različnih idej, vendar se ne morete odločiti, kaj točno bi vzeli. Po eni strani bi radi prekosili darilo iz lanskega leta, obenem pa ne želite pretiravati. Svojemu dekletu želite z drobno pozornostjo povedati, da jo imate radi in mislite nanjo. To storite z manjšim, srednjim ali večjim darilom.




Lahko izberete klasično izvedbo vrtnice in bombonjere, lahko pa se odločite za novo presenečenje.

Kako izbrati popolno darilo?

Popolna darila za dan žena so odvisna od želja in potreb vaše najdražje. Nekatere potrebujejo resnično samo malenkost, da so presenečene, spet druge pa potrebujejo večje geste. Običajno ne morete zgrešiti z nakupom darila za dan žena v obliki že narejenega darilnega seta. Slednji vsebuje različne parfumske vode, dezodorante, gele za tuširanje in podobno. Tak set dopolnite zgolj z bombonjero. Bolj zahtevnim dekletom dodajte v set tudi manjšo ogrlico ali pa buteljko izbranega vina. Vsebina darila je vsekakor odvisna od želja in potreb prejemnika.

Navihana in domiselna darila za dan žena

Bolj navihana darila za dan žena vsebujejo nekaj alkoholnega, nekaj steklenega in nekaj puhastega. Izberite na primer kombinacijo žgane pijače v setu s priloženimi  čokoladnimi kozarčki, puhasto odejo ali vzglavnik ter set šestih kozarcev za vino. Na ta način bo praznovanje še posebej posebno. Izberete lahko tudi kopalne sete za ustvarjanje penečih kopeli. To bo precej poživilo dan žena, saj bosta lahko vse sestavine uporabila skupaj in se pri tem zabavala.


Oddih v dvoje

Posebna darila za dan žena za bolj zahtevne posameznice pa so oddihi v dvoje. Odpeljite jo na primer za vikend na Bled, kjer se bosta sprehajala ob čudovitem jezeru, uživala v gurmanskih večerjah, spala v najboljših posteljah in se resnično razvajala. Zraven dokupite še šampanjec, jagode in čokolado ter si privoščite nepozaben dopust. Izkoristite lahko tudi različne termalne usluge in savne, ki so v bližini. V primeru, da nimata časa za dvodnevne počitnice, pa si privoščita vsaj romantično večerjo ob jezeru.

Ni komentarjev:

Objavite komentar