torek, 14. marec 2017

Ideje in nasveti za darilo za moškega

Darilo za moškega je veliko težje izbrati, kot za žensko. Ženskam vedno lahko kupite parfum, knjigo ali bombonjero. Moški na prvi pogled ne potrebujejo ničesar. Priporočamo vam, da izberete uporabno in praktično darilo. Vedno izberite nekaj, kar moški resnično hoče in potrebuje. Velikost in ceno artiklov prilagodite glede na priložnost. Pred nakupom se odločite za cenovni razpon in namen obdarovanja.

Obdarujte vaše športnike

Aktivni moški in športniki bodo navdušeni nad novim kosom telovadne oziroma fitnes opreme. Darilo za moškega kombinirajte s kompletom uteži, oblikovalcem za trebušne mišice, savna pasom ali boksarsko vrečo. Posameznikom, ki živijo zdravo, kupite blender in priložite navodila za njegove najljubše smoothie. Najbolje je, da izberete močan steklen blender, ki zmelje tudi kocke ledu ali zmrznjenega sadja in zelenjave.


Presenečenje za prave pivce

Slavljenec, ki se rad zabava naj prejme tudi set za delanje koktajlov in mobilni alkotester. Slednjega naj jemlje povsod s sabo, kadar ve, da bo spil kozarček ali dva ter sedel za volan. Tako presenečenje ga bo nasmejalo in hkrati obvarovalo pred prometno nesrečo ali kaznijo zaradi prevelike vsebine alkohola v krvi. Kot dodatni pripomoček za ohranjanje trezne glave, kupite tudi bidon za na pot s posebnim filtrom, ki odstranjuje vonjave, klor in druge kemikalije. Poleg bidona mu bo prav prišel tudi grelnik za kavo, ki ohranja kavo toplo tudi med dolgo in naporno vožnjo.


Praktično darilo za rojstni dan

Darilo za moški rojstni dan naj sestoji iz več malenkosti. Moški, ki je mlajši po duši naj prejme družabno igro, nekaj alkoholnega in nekaj sladkega. Moški imajo radi tudi izrazito tehnične stvari ali stvari za fizično aktivnost. Klasični paket presenečenja za vsakega moškega pa je seveda povezan z njegovim jeklenim konjičkom. Moškemu zato kupite avtopolnilec, pametni iskalec za ključe, masažno blazino za v avto, visokotlačni čistilec, grelnik za kavo in podobno.

Lahko pa kupite tudi kakšno lepo knjigo iz Založbe Zala. Še nekaj o idejah za darila

Ni komentarjev:

Objavite komentar