sreda, 15. marec 2017

Knjige širijo obzorja in nudijo uteho


Knjige so velikokrat prva ljubezen vseh otrok. Nudijo jim pravo avanturo in potovanje v kraje, ki obstajajo zgolj v njihovi domišljiji.  Knjige razširijo njihova obzorja, nudijo uteho in postanejo dobrodošel spremljevalec skozi celo življenje. Pomagajo jim pri razumevanju delovanja sveta in iskanju njihovega mesta v njem. Prav tako pomagajo pri prvem razočaranju, nesrečni ljubezni ali težavah s prijatelji. So portal v drugo dimenzijo in kot take nujna pridobitev v vsakega doma.




Kupite prvo otroško knjigo že zelo zgodaj


Prvo otroško knjigo izberite in kupite že zgodaj. Tako se bo malček naučil odgovornosti in previdnega ravnanja s svojimi stvarmi. Prav tako bo spoznal nove prijatelje in spremljevalce, ki mu bodo nudili družbo in tolažbo, kadarkoli ju bo potreboval. Založba Zala je izdala obilo domišljijskih, detektivskih, avanturističnih in zabavnih zgodb za otroke vseh starosti. Pomagajte jim pri potovanju v oddaljeni Egipt, London, Pariz ali v izmišljen domišljijski svet poln ovir, zapletov, intrig in zabavnih pustolovščin.



Poučne in zabavne pustolovščine


Med branjem se otroci naučijo soočenja s težavnimi ljudmi in zapletenimi situacijami. Pridobijo tudi orodje za spopadanje z bolj stresnimi trenutki v življenju, kot so težave s prijatelji, družino in partnerji. Naučijo se tudi spopadanja z boleznijo, smrtjo in podobnimi situacijami. Odgovornosti za svoja ravnanja se naučijo skozi zgodbo, na primer vidijo, kakšna kazen je doletela navihanega fantka po opravljeni zvijači. Knjige, ki jih izdaja založba Zala imajo ponavadi na koncu zgodbe tudi nauk, iz katerega se bralci največ naučijo.



Zgodbe za starše


Knjige, ki jih je izdala založba Zala so namenjene otrokom in njihovim staršem. Starši morajo kdaj prebrati tudi kakšno detektivsko ali domišljijsko zgodbo, da vidijo, kaj njihove otroke zanima, česa se bojijo in kaj želijo. Nekatere knjige in priročniki vam bodo tako pomagale pri vzgoji in usmerjanju otrok k dosegi polnega potenciala. Slednjega dosežejo skozi igro, branje, učenje in posnemanje svojih idolov.

1 komentar:


  1. Book Mumbai to Mahabaleshwar Cabs Online at cabs2go Car Rentals. Trust cabs2go for the Best
    mumbai to Mahabaleshwar cab Services.

    OdgovoriIzbriši