petek, 18. marec 2016

Smešna darila, za sproščene ljudi

Spet se sprašujete isto – kaj kupiti za darilo!


Kadarkoli pride na dom v kuverti, po elektronski pošti, SMS sporočilu ali osebno neko vabilo na praznovanje, se vedno znova vprašamo, kaj bi pravzaprav za darilo sploh kupili. Res je, da če boste osebo vprašali kaj si želi, boste običajno dobili odgovor v stilu »nič, samo pridi« ali pa »ničesar ne potrebujem«, redkeje, sploh pri poročnih darilih pa se sestavi kar enostaven spisek daril ali pa bodoča mladoporočenca prosita svate za denar, denimo, da si bosta z njim opremila svoje novo domovanje ali pa odšla na poročno potovanje.

Sprašujemo, kupujemo in zgrešimo


Vedno pa ni tako, da bi dobili namig ali celo jasno izraženo željo in seveda se morate v tem primeru vprašati, kaj bi kupili osebi ali več osebam, denimo, da gre za poroko ali pa slavje ob obletnici poroke, ko običajno obdarujemo obe osebi hkrati. Sprašujemo se ali so primerna enostavna darila ali morda smešna darila ali pa kar oboje hkrati? Vendar vse ni tako preprosto. Nekatere osebe so bolj zahtevne. Same se zelo potrudijo, ko kupujejo darila za druge in potem vedno znova pričakujejo, da se bodo tudi drugi tako potrudili zanje. Žal pa tako preprosto ne gre, saj vsi nismo za vse in tako kot nekateri znajo poiskati odlično darilo, ga drugi preprosto ne znajo. Enako velja za smešna darila, ki se nekaterim zdijo primerna, drugim pa sploh niso všeč.

Razmišljajte tudi o smešnih darilih

Smešna darila najraje kupujemo samo tistim osebam, za katere lahko upravičeno domnevamo, da jih znajo sprejeti in se jih bodo razveselili. Seveda ne vemo, kaj se bo v resnici zgodilo, a največkrat zadeve delujejo vsaj približno tako, kot smo si zamislili. Enostavna smešna darila lahko izdelamo celo sami ali pa neko običajno darilo drugače okrasimo oziroma na drug način preobrazimo tako, da spada v kategorijo malce bolj nenavadnih daril, ki znajo privabiti nasmešek na usta obdarovancev.
Tovrstna darila lahko poiščete tudi na spletu ter se hitro odločite za nakup, plačilo in dostavo na dom že v istem ali v naslednjem dnevu. Tako boste privarčevali na času in pogosto tudi z denarjem, predvsem pa z živci, ko vam ne bo potrebno iskati darila od ene do druge trgovine po vedno prepolnih nakupovalnih centrih.


1 komentar:

  1. Danes sem vesel, hvala Lapo Micro Finance, da mi je dal posojilo. Večkrat sem bil prevaran, ko sem poskušal dobiti posojilo, dokler nisem naletel na Lapo Micro Finance, ki mi je dal posojilo v vrednosti 23.000 $ za oskrbo mojega bolnega otroka. Če danes potrebujete pravega posojilodajalca, se obrnite na Lapo. Kontaktni e-poštni naslov: lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447883183014

    OdgovoriIzbriši