ponedeljek, 26. oktober 2015

Ni težko kupiti partnerju darilo za 30 let

Dopolniti vsak rojstni dan, ki se konča z ničlo, je nekaj posebnega. Še najmanj to občutimo, ko smo stari 10 let, potem pa se počasi prične. Za 20. rojstni dan ima marsikdo že konkretno zabavo, seveda, saj najstniki postanejo odrasli – pustimo to, da se nekateri še dolgo za tem ne znajo tako obnašati.


A ko mine naslednje desetletje, postane stvar bolj resna. 30. rojstni dan ni več šala. Odrasla oseba je že nekaj preživela, doživela in se marsikaj naučila. Večni študenti sicer še živijo pri svojih starših, no, nekateri drugi srečneži tudi še, ostalo pa so se že osamosvojili, imajo morda resne zveze in tudi že otroka ali več njih (priporočamo branje članka darila za otroka). Ker je nekdo pri 30. letih starosti verjetno že nekaj zaslužil, si lahko reči, ki so mu všeč kupuje že sam.

Kako torej izbrati darilo za 30. let?

Najprej se je seveda vedno potrebno vprašati, koliko vam oseba, ki ji kupujete darilo pomeni. Od tega je tudi odvisno, koliko ste pripravljeni za to darilo narediti ali koliko denarja plačati. Če ste se odločili, da boste darilo naredili ali organizirali nek dogodek, se bo potrebno verjetno dogovoriti s kom drugim od povabljenih, hkrati pa pričeti s pripravami pravočasno, da ne boste na koncu obstali z idejo, a vam bo zanjo zmanjkalo časa. Nikar v svojo zamisel ne vključujte bodočega obdarovanca. Ideje kot so »ga bomo zjutraj pobrali in šli skupaj na Triglav« so najmanj prismuknjene. Če pridete do Bohinja in pojeste kosilo eni od tamkajšnjih gostiln, ste pravzaprav prišli že daleč. Poleg tega znajo biti nekateri takšni podvigi nevarni, zato se jih izogibajte, da se ne bo praznovanje sprevrglo v kakšno žalovanje.

Nakup namesto lastne izvedbe

Boljša možnost je, da darilo preprosto kupite. Če ste si izbrali kaj dražjega, morda potovanje ali izlet, bodite pozorni, da vključuje tudi partnerja od obdarovanca, da ne bo kakšne nejevolje v družini, ljubosumja ali pa boste celo krivci za kak prepir. Ob drugih dobrih domislicah, ki bi vas lahko stale več denarja, se posvetujte s prijatelji, ki so tudi vabljeni na zabavo. V tem primeru si strošek morda lahko porazdelite. Eno dobro darilo je boljše, kot 10 slabih. Če pa kupujete darilo za 30 let za partnerja, potem v prvi vrsti razmislite kaj mu je zares všeč in česa si že dolgo želi. Do naslednje okrogle obletnice bo namreč minilo še veliko časa, zato je sedaj pravi trenutek, da se potrudite in si pridobite svojega dragega samo zase še za dolgo časa.

Če pa iščete darila za dan žena si le preberite naš naslednji članek.




Ni komentarjev:

Objavite komentar