ponedeljek, 28. avgust 2017

Pivce za živce




Pivo Pelicon je slovensko pivo s tradicijo. Še preden so bile butične pivovarne tako popularne kot danes, je Pelicon začel variti svoje odlično pivo. Danes je to pivo Pelicon še boljše, saj so se z leti učili iz lastnih napak ter se naučili izboljšati proizvodni proces in proces varjenja. Poleg tega pa so z leti ne le izboljšali, ampak tudi razširili svojo ponudbo ter vanjo umestili različne vrste piva, ki jih sladokusci enostavno obožujejo. Čeprav gre za mikropivovarno, je njihova ponudba neverjetno velika. Vsake toliko časa pa ji dodajo še kakšno novo vrsto piva ali nov okus, zato dela za preizkuševalce in ljubitelje piva nikoli ne zmanjka. Ste si že ogledali njihovo ponudbo?






Pivo kot darilo

Kaj podariti kolegu za rojstni dan, ob fantovščini ali takrat, ko dobi novo zaposlitev? To vprašanje ste si že gotovo kdaj zastavili. Mi vam tokrat ponujamo najboljši odgovor: gajbo pira! Zaboj različnih in kakovostnih piv Pelicon (https://goriladarila.si/blagovne-znamke/4_pivovarna-peliconje res odlična izbira za darilo. Prav vsak moški jo je vesel, četudi sicer pije manj izbrana piva. Tista seveda niso primerna za darilo, medtem ko Pelicon je. Njihove steklenice so namreč prav lično oblikovane, pivo pa vrhunske kakovosti in zanimivega okusa. Če se je nekoč podarjalo vino, je danes moderno, da na obisk s seboj prinesete flašo butičnega in okusnega piva Pelicon. No, lahko sta seveda tudi dve. Ali tri. Najbolje različnih vrst ali okusov, da se za vsakega najde nekaj.




Katero pivo Pelicon izbrati?

Ker ima Pelicon v ponudbi toliko različnih vrst piva, se je včasih težko odločiti, katero pivo kupiti. Zato svetujemo testiranje. Preprosto naročite več različnih vrst piva Pelicon in jih preizkusite. Tako boste namreč najbolje vedeli, katera vrsta vam ustreza, pa tudi to, katero vrsto podariti kot darilo. Najbolje pa je, da kot darilo podarite nekaj različnih vrst piva Pelicon, pa naj potem obdarovanec sam presodi, katero mu je najbolj všeč. Ali pa jih po nakupu testirajte skupaj. Možnosti je veliko, zagotovo pa se vam v ponudbi različnih mikro in butičnih pivovarn, splača preizkusiti tudi pivo, ki ga vari slovenska pivovarna Pelicon. Verjemite, da nad njihovimi produkti ne boste razočarani, saj gre za eno bolj kakovostnih slovenskih piv.


Ni komentarjev:

Objavite komentar